Е-излог

(Галерија) Единаесети Моден викенд: Запрете, размислете и уживајте во моментот!

Подготовките за единаесетотто издание на Моден викенд Скопје  кое ќе се одржи од 1-5-ти април, традиционално започнаа со фотосесија за имиџот на сезоната пред објективите на тандемот „Ани и Дими“. Моден викенд Скопје за пролет/лето 2015 ќе води во минималистички, мирен и топол моден свет  бидејќи во екстремно динамично и технолошки- напредното време во кое живееме честопати забораваме да здивнеме, да направиме пауза, да застанеме и да уживаме во моментите. 

(Галерија) Време е за љубов и ултимативно заведување

Познато е дека ефектот на пријатниот мирис влијае на визуелната перцепција и на начинот на кој лицата емотивно ги доживуваме. Често, најголемото влијание за атрактивноста на една жена го има нејзиниот мирис. Во Кампањата посветена на Денот на жената, компанијата AVON лансира нов парфем, посветен и инспириран токму од нејзината женственост и префинетост, новиот „Cherish“ мирис создаден да ја прослави Неа. 

 

(Галерија) Часовници Swatch за Денот на вљубените

Се чини дека Swatch не можеа да извадат поубави часовници за Денот на вљубените од моделите Unlock my heart, кои ја раскажуваат приказната на вистинската љубов која се чува под клуч. Иако лакот и стрелата се заштитен знак на Купидон, но не и кога станува збор за часовниците на Swatch, каде што симболот на Купидон овојпат е врзан за катанецот, односно клучот кој ја заклучува љубовта, а  истиот му припаѓа на саканото лице.