18+

Февруари 14, 2017 18+ Редакција Емагазин

Зошто и понатаму се срамиме да купуваме контрацептивни средства

Купувањето на контрацептивни средства за голем број на луѓе знае да биде неудобно. Токму затоа авторката на порталот Метро направила истражување колку се срамиме од тоа и во повозрасна доба.

Февруари 12, 2017 18+ Камелија Делија

Младите мажи сакаат секс со постари жени

Не треба да ве чуди фактот што денес се повеќе млади мажи крај себе имаат постара жена. Тоа е едноставно е така поради тоа што тие сакаат секс со постари жени, а еве зошто е тоа така:

Февруари 11, 2017 18+ Камелија Делија

Имате проблем со ерекцијата? Кафето може да ви го спаси сексуалниот живот

Имате проблем со ерекцијата? Можеби треба да почнете да пиете кафе. Дознајте како кофеинот помага во отстранувањето на проблемот со потенцијата.

Скриени сексуални желби: Како да ја разгорите страста

Можеби мислите дека е едноставно да се задоволи мажот, но тие имаат свои желби и потреби во крвететот како и жените. Никој не сака неговата партнерка сексот да го доживува како обврска.

Слабиот секусален нагон, не значи аверзија спрема сексот

Слабиот сексуален нагон не значи и аверзија спрема самиот чин, па така многумина ќе се сложат дека во тој поглед важен е квалитетот а не квантитетот.

Кои се последиците од апстинирање од секс

Денешните девојки и жени поретко имаат сексуални односи отколку пред дваесетина години, покажува светската статистика.

Февруари 1, 2017 18+ Камелија Делија

Од интимна “класика“ до доминнтна “каубојка“: Што омилената секс-поза кажува за вас

Она што е ваша омилена поза меѓу чаршавите може многу да каже за вашиот карактер, а фактот за тоа колку се овие тврдења точни може многу да шокира.

Јануари 27, 2017 18+ Камелија Делија

Совети за секс во канцеларија

Поради сексот во канцеларија сигурно нема добиете награда за најдобар работник на месецот, но барем ќе си ја исполните сексуалната фантазија која ве возбудува. Сексологот Сара Гибсон сподели неколку корисни совети како да си ја исполните желбата за канцелариски секс, а притоа да не бидете фатени на дело.

Кој е идеалниот број на партнери пред брак: Мажите и жените согласни околу бројот

Најновите истражувања покажуваат дека мажите и жените се согласуваат околу бројот на партнери пред брак. Имено, тоа покажало дека идеалниот број на сексуални партнери пред брак треба да биде тројца.

Јануари 21, 2017 18+ Никола Осило

Скопје во „WikiSexGuide“: Девојки нудат секс во хотели, на улица, по барови

Во Скопје како главен град на Македонија неизбежно има и проституција, а детали за услугите што ги нудат сексуалните работнички, локациите каде што може да се дојде до вакви услуги и сите останати „финти“ за странците полесно да се снајдат во градот нуди „WikiSexGuide“.