Баш ни е ќеф

Наградниот предизвик на VIVAX расте со секој клик

10 дена до крајот на светското првенство, а со него и до крајот на VIVAX наградниот предизвик – Сите заинтересирани да побрзаат ако сакаат да станат победници

Нова донација преку „Сите сити“ од 16.000 оброка до социјално загрозени граѓани

Денеска преку системот за донирање на вишок храна „Сите сити“ беа донирани 5 тона вишок храна или 16.000 оброка до социјално загрозени граѓани. Донацијата беше направена од компанијата „Виталиа“ која е лидер во производството на здрава 

Денар по денар – исполни си желба со детско штедење

Веќе со тргнувањето во училиште децата треба да ја научат вредноста на парите. Односно, да научат дека со собирање на ситните монети може да се собере доволно за да си исполнат голема желба.

Во Охрид стартуваше летната школа на Охридска банка Сосиете Женерал „Биди банкар“

Денеска во Охрид официјално стартуваше летната школа на Охридска банка Сосиете Женерал, „Биди банкар“, којашто ќе трае сѐ до 27 јули 2018 година.

НЛБ Банка ја продолжува промотивната кампања за станбени кредити за физички лица

НЛБ Банка ја продолжува промотивната кампања за станбени кредити до 31 јули.

 

Голема наградна игра: „Биди во плус со Credissimo Плус“

Од 2 јули започнува голема наградна игра која ја организира водечката компанија за финансиски услуги, Credissimo - „Биди во плус со CREDISSIMO Плус“. Ако чувствуваш дека среќата е на твоја страна, сега имаш шанса да освоиш многу награди.

Агрегаторот Тајм.мк слави 10 години

Најпознатиот агрегатор за влечење вести во Македонија, и еден од најпосетуваните сајтови кај нас го слави својот 10 роденден.

Препознатливи ликови од политичката и културна сцена на отварањето на „Coffee Factory“

Музичарите од „Летечки пекинезери“ беа едни од најзаслужните, посетителите да уживаат во отворањето на новата скопска кафетерија „Coffee Factory“ на улица Македонија.

 

Нова кафетерија „Coffee factory“ во центарот на Скопје

Утре во 11 часот ќе биде отворена третата по ред скопска кафетерија „Coffee Factory“ на улица Македонија спроти спомен куќата на Мајка Тереза. Овие три локали спаѓаат во категорија на професионални кафетерии.

 

Идни фудбалери, преостанаа уште 6 дена за пријавување за фудбалска стипендија!

Идните фудбалери имаат само уште шест дена да се пријават за фудбалските стипендии  што Македонски Телеком ги доделува на 50 млади таленти. Рокот за пријавување е до 1 јули.