Check in

(Фото) Cherry Orchard нов концепт на забава, уживање и прослава на најубавите мигови на отворено небо

Создадено за сите авантуристи, обожаватели на природата и концептот на отворено небо, Cherry Orchard нуди единствено искуство кое вреди да се доживее и остане запаметено за цел живот.Cherry Orchard се наоѓа во населба Волково во склоп на познатиот коњички клуб Стара Круша

(ВИДЕО/ФОТО) Неповторливо доживување: На пастрмка и макало кај „Рибарот“ во Трпејца

Селото Tрпејца е сместено во подножјето на планината Галичица, во една природна вдлабнатина меѓу карпите на источниот брег од Охридското Езеро, на надморска височина од 695 - 750 метри. 

(Фото) Отворена терасата на Дистрикт бар и ресторан

По речиси една година од отворањето на Скопје Мериот Хотел, во петок на 28. април Дистрикт бар и ресторан официјално ќе ги отвори вратите на својата тераса, а отворањето е слободно за сите љубители на добриот и префинет стил и опуштена атмосфера.

(Фото) „7грама“ еспресо студио се отвори и во Капиштец

„7грама“ еспресо студио е ланец на лиценцирани италијански еспресо кафетерии, формирана во соработка со Интенсо Италија и работи во согласност со ЕСЕ стандардот на италијанскиот конзорциум за еспресо.

(Фото) „Кајче“ ресторан на Охридското Езеро што треба да се посети

Националниот ресторан „Кајче“ работи во рамките на авто-кампот „Ливадиште“ во Струга. Реновиран е и отворен лани, и од тогаш работи и кога не е сезона.

Гостилница “Кај Џек“, место каде што извира традиција и гостопримство

Ако сакате вкусна храна, надвор од градскиот метеж и пријатна традиционална атмосфера, тогаш гостилницата „Кај Џек“ е место за вас.

(ФОТО) Ново хит место во Струмица: Ресторан Шалом

Струмица надалеку е позната по својот ноќен живот и бројните кафулиња, но и по добрите ресторани. Од пред неколку месеци во градот почна со работа ресторанот Шалом.

Ресторанот „Македонски ан“ место од каде што извира традицијата

Ресторанот „Македонски ан“ се наоѓа во новоизградениот комплекс  Македонско село. Имајќи го предвид целиот амбиент на просторот и тематската целина, така и ресторанот целосно се вклопува со неговиот иглед.

(Фото) Кога поминувате покрај Гостивар, свратете во ресторан „Бигор“ во Вруток

Ресторан „Бигор“ во Вруток е прекрасно домаќинско место, чиешто гостопримство се чувствува уште при влезот на капијата.

(Фото) Одлична дневна журка во „Coffee Lab“ во Штип

Кафулето „Кофи лаб“ (Coffee Lab) на Штип му дава шмек на метропола. Она што ова место го издвојува од другите во градот по Исарот е што нуди одлична дневна забава. Преку ден е полно, со одлична музика за која се задолжени различни диџеи.