Во Министерството за одбрана ќе се изучува албански јазик

Министерство за одбрана - сектор за логистика распиша оглас за набавка на услуга -курс за изучување на албански јазик.

Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 67.797 денари, а главен крритериум за доделување на договорот е најниската цена.

фото: МИА

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.