За менаџментот на Рудници Бањани надоместоци од 504 илјади денари

519 Views Април 21, 2017 Бизнис Петре Димитров

На неизвршните членови на Одборот на директори и на претседателот на Одборот минатата година им се исплатени надоместоци од 504 илјади денари, стои во Годишниот извештај на компанијата за минатата година, објавен преку Македонската берза.

Првиот и Вториот генерален директор на компанијата не добиваат надоместоци за работата во Одборот.

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.

За Авторот

Петре Димитров

Професионален дипломиран новинар со долгогодишно искуство. Најмногу сака да патува и да прави возбудливи репортажи, но за да јавноста биде објективно информирана следи и бизнис и политика.