14-годишниот Игор Геленчев треба да се оперира од тумор на мозокот, потребни се финансии

14-годишниот Игор Геленчев за 20 дена мора да се оперира од тумор на мозокот, но затоа му се потребни финансиски средства.

Сите кои сакаат на било кој начин да помогнат или им требаат информации или потврдни документи нека се јават на: 034 235 325 или 071 318 325

За донации од странство:
IGOR GELENCHEV
Vodenska bb, Bogdanci, Republic of Macedonia
SWIFT CODE: STOBMK 2X
IBAN: MK07200003207128355 EUR

Засега донациите се само на жиро сметка, набрзо се очекуваат и броеви за донација.

извор: strumicadenes.mk

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.