За согорување на 1 килограм медицински отпад, Дрисла наплаќа 56 денари: Кои се другите цени

Според официјалната страна на Дрисла, за согорување на 1 килограм медицински отпад се наплаќа 56 денари, а за кутија од 5 килограми медицински отпад, 385 денари.

Еве ги и другите цени:

Фото: Дрисла

ПРОЧИТАЈТЕ ГИ И ОВИЕ СТОРИИ

До сега не труеше, но под притисок на јавноста Дрисла ќе купува воден филтер за инсинераторот за согорување на отпад

Вознемирувачки раст на количината на медицински отпад што се гори во Дрисла

Македонија 16 години во Дрисла користи токсичен инсинератор за горење отпад 

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.