(ВИДЕО) Крстот се фрлаше во поточиња, реки, базени: Урнебесни снимки од цела Македонија

Крстот за денешниот празник Богојавление - Водици се фрлаше речиси во секое населено место низ земјава. Некаде во поточиња, некаде во базен, некаде во река.

СМОЈМИРОВО

Видео: Angel Fire

КРАВАРИ

Видео: Stefan Gorgievski

ВЛАДИМИРОВО

Видео: Kiko. Kiko.

КОСЕЛ

Видео: Ljupco Hristoski

СПАНЧЕВО

Видео: Boban Ivanov

ВАСИЛЕВО

Видео: DM videos

ВЕЛЕС

Видео: Petar Peckov

ГОРНО ЛИСИЧЕ

Видео: CREATIVE PRANKSTER

БУКОВСКИ ЛИВАДИ

Видео: marijan kolevski

КИЧЕВО

Видео: Davor Bogdanoski

Фото: МИА

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.