Младо момче боледува од тумор на мозокот, потребни се средства за операција

20-годишниот Иле Илиев боледува од тумор на мозокот и потребни се средства за операција.

Жиро-сметка за донација е:

210501701086818

НЛБ Тутунска банка

Дознака Иле Илиева-хуманитарна сметка

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.