Поза за најхрабрите љубовници која гарантира „експлозија“ во кревет

2341 Views Февруари 3, 2018 18+ Редакција Емагазин

Штом ќе се каже добар секс, односно врвен секс најповеќе на луѓето на памет им доаѓа Кама сутра, која претставува царство од сексуални идеи и најдобри пози за сексот. Од големиот број на пози, ја издвојуваме онаа која се нарекува „стоечка точка“ и опишана е како поза за оние кои се подготвени на експериментирање во сексот.

Имено, жената треба да клекне и да ги стави лактите на перница.Мажот пак треба да клечи над жената, но со една нога, за подоцна да може полесно да стане.По пенетрацијата тој треба нежно да ја фати жената за нога и да ја поткрене.

Доколку оваа поза ви изгледа комплицирано, во Кама сутра има поедноставни пози, кои секако ќе донесат освежување во сексуалниот живот.

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.

Најчитани вести