Да му помогнеме на Никола повторно да биде здрав

На Никола Новоселски потребни му се средства за лекување во Русија.

„Од здрав и силен се до 8 април 2012 година, животот на нашиот син Никола му се заврте за 360 степени. Следува макотрпне борба со животот. Конечно се најде клиника за негово оздравување во Русија (Невровита). Затоа хумани луѓе за да го продолжиме и да го изодиме патот од срце ве замолуваме да помогнете“, се вели во апелот на социјалните мрежи.

Броеви за донации

Телеком 143 303

ОНЕ-ВИП 143 475

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.