На младиот Стефан му е потребна нашата помош

На младиот Стефан Ивановиќ (30) од Скопје, кој боледува од церебрална парализа му е потребна нашата помош.

Доколку сте во можност помогнте му да ја подобри неговата состојба.

Подоле ги имате сите податоци како можете да го направете тоа:

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.