Милионска набавка: Се бара млазно гориво за владиниот авион

938 Views Mарт 22, 2018 Бизнис Никола Осило

Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија распиша оглас за набавка на млазно гориво ГМ- 1 (ЈЕТ - А1) за авионот „ЛИРЏЕТ 60“.

Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 4.500.000 денари. Место на испорака на стоките или извршување на услугите, или локација на извршување на работите Скопје и Охрид.

Критериум за доделување на договорот е најниската цена.

Фото: thecheasepeak.com

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.

За Авторот

Никола Осило

Професионален новинар со повеќегодишно искуство. Новинарството постои за јавноста да се информира, а не за да се контаминира. Факти пред ставови!