БИМ Свети Николе ги објави платите на менаџерите

БИМ Свети Николе во Годишниот извештај за работењето на компанијата за минатата година, објавен преку Македонската берза, ги објави платите на менаџментот.

БИМ Свети Николе е една од ретките компании во земјава, која редовно ги објавува овие суми.

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.