И требаме на Мила, следниот месец треба да се оперира во Кина

Мила има 15 месеци и боледува од дистрофија, оштетување на мозокот. Потребна и е итна операција во Кина, наредниот месец.

Доколку сте во можност донирајте, за да и овозможите шанса за подобар живот.

Донациска сметка:

530500021204351 Охридска банка

IBAN CODE: MK07530280005506949

SWIFT: OHRIDMK22

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.