Мултимилионска набавка: Кој оператор ќе го „лапне“ тендерот на МВР за телекомуникациски услуги?

Министерството за внатрешни работи на РМ распиша оглас за набавка на телекомуникациски услуги за потребите на МВР за период од три години.

Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 300.000.000 денари. Економски најповолна понуда ќе се оценува според цена(80 бодови) и квалитет (20 бодови).

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.

За Авторот

Никола Осило

Професионален новинар со повеќегодишно искуство. Новинарството постои за јавноста да се информира, а не за да се контаминира. Факти пред ставови!