Државна установа вработува 18 воспитувачи, плата од 23.197 денари

2342 Views Мај 26, 2018 Бизнис Никола Осило

ВД Директорот на Јавната устанува за згрижување деца со воспитно социјални проблеми и нарушено поведение објави оглас за вработување на неопределно време на 18 стручни воспитувачи.

Распоред на работното време е од понеделник до недела, 40 часа неделно, прва смена: од 07:00 до 14:00 часот, втора смена: од 13:00 до 20:00 часот, трета смена: од 20:00 до 07:00 часот.

Работното време може да се прилагоди согласно потребите на работодавецот. Паричен нето износ на плата: 23.197 денари.

Повеќе детали ТУКА. 

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.

За Авторот

Никола Осило

Професионален новинар со повеќегодишно искуство. Новинарството постои за јавноста да се информира, а не за да се контаминира. Факти пред ставови!