Потребни се средства за петта операција на Мики кој боледува од церебрална парализа

Младиот Мики Стојановски (19г) боледува од церебрална парализа. Потребно е да оди на петта операција во Србија, метода Фибротомија на рацете и нозете, после што има значително подобрување.

Телефонски броеви за донации: 

143-471  ВИП.Оне   

070 143-434  Телеком

Трансакциски сметка:  300001000025416 Ад Комерцијална Банка, Мики Стојановски

 

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.