еМагазин

Author : Никола Осило

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Дупка од 111 милиони евра: ПИОМ не може да наплати придонеси од 19.000 фирми и земјоделци

Никола Осило
Во текот на 2017 година, наплатени се вкупно придонеси за пензиско и инвалидско осигурување во износ од 35.638.673.802 денари, покажува извештајот на Фондот за пензиско...
МОЈ СТАВ ТОП СТОРИИ

Изборниот законик прв чекор, втор чекор промена на цензусот за успешност на референдумот?

Никола Осило
Владата покажа дека е подготвена на секакви чекори за да не ја прегазат роковите и да остане на ветувањата за спроведување рефрендум за промена на...