еМагазин
Image default
Бизнис ТОП СТОРИИ

Распишан оглас за вработување на 24 лица во Дирекцијата за ТИРЗ

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 24 државни службеници во Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони за следните работни места:

1. Советник за подготовка на одобренија за градење и употреба, Одделение за планирање и основање на ТИРЗ и издавање на одобренија за градење и употреба, Сектор за планирање, основање, изградба и развој на ТИРЗ, 2 извршители за плата од 25.023 денари.

2. Советник за следење на изградба на ТИРЗ, Одделение за изградба и развој на ТИРЗ, Сектор за планирање, основање, изградба и развој на ТИРЗ, 2 извршители за плата од 25.023 денари.

3. Самостоен референт за административна поддршка при изградба и развој на ТИРЗ, Одделение за изградба и развој на ТИРЗ, Сектор за планирање, основање, изградба и развој на ТИРЗ, 1 извршител за плата од 18.211 денари.

4. Помлад соработник за следење на влез и излез на стоки, лица и транспортни средства во ТИРЗ, Одделение за раководење и стопанисување со ТИРЗ Скопје 1, ТИРЗ Скопје 2, ТИРЗ Кичево, ТИРЗ Струга, ТИРЗ Тетово и ТИРЗ Ранковце, Сектор за раководење, стопанисување и одржување на ТИРЗ Скопје 1, ТИРЗ Скопје 2, ТИРЗ Кичево, ТИРЗ Струга, ТИРЗ Тетово и ТИРЗ Ранковце (Локација ТИРЗ Кичево), 1 извршител за плата од 20.987 денари.

5. Виш соработник за супервизија и контрола на склучените договори, Одделение за раководење и стопанисување со ТИРЗ Скопје 1, ТИРЗ Скопје 2, ТИРЗ Кичево, ТИРЗ Струга, ТИРЗ Тетово и ТИРЗ Ранковце, Сектор за раководење, стопанисување и одржување на ТИРЗ Скопје 1, ТИРЗ Скопје 2, ТИРЗ Кичево, ТИРЗ Струга, ТИРЗ Тетово и ТИРЗ Ранковце (Локација ТИРЗ Тетово), 1 извршител за плата од 23.257 денари.

6. Советник за финансиска контрола, Одделение за раководење и стопанисување со ТИРЗ Скопје 1, ТИРЗ Скопје 2, ТИРЗ Кичево, ТИРЗ Струга, ТИРЗ Тетово и ТИРЗ Ранковце, Сектор за раководење, стопанисување и одржување на ТИРЗ Скопје 1, ТИРЗ Скопје 2, ТИРЗ Кичево, ТИРЗ Струга, ТИРЗ Тетово и ТИРЗ Ранковце (Локација ТИРЗ Тетово), 2 извршители за плата од 25.023 денари.

7. Самостоен референт за подготовка на фактури и евиденција на издадени и наплатени фактури, Одделение за раководење и стопанисување со ТИРЗ Скопје 1, ТИРЗ Скопје 2, ТИРЗ Кичево, ТИРЗ Струга, ТИРЗ Тетово и ТИРЗ Ранковце, Сектор за раководење, стопанисување и одржување на ТИРЗ Скопје 1, ТИРЗ Скопје 2, ТИРЗ Кичево, ТИРЗ Струга, ТИРЗ Тетово и ТИРЗ Ранковце (Локација ТИРЗ Тетово), 1 извршител за плата од 18.211 денари.

8. Помошник раководител на Сектор за раководење, стопанисување и одржување на ТИРЗ Скопје 1, ТИРЗ Скопје 2, ТИРЗ Кичево, ТИРЗ Струга, ТИРЗ Тетово и ТИРЗ Ранковце (Локација ТИРЗ Струга), 1 извршител за плата од 31.330 денари.

9. Помлад соработник за следење на влез и излез на стоки, лица и транспортни средства во ТИРЗ, Одделение за раководење и стопанисување со ТИРЗ Штип, ТИРЗ Виница, ТИРЗ Прилеп, ТИРЗ Делчево, ТИРЗ Струмица, ТИРЗ Гевгелија, ТИРЗ Радовиш и ТИРЗ Берово, Сектор за раководење, стопанисување и одржување на ТИРЗ Штип, ТИРЗ Виница, ТИРЗ Прилеп, ТИРЗ Делчево, ТИРЗ Струмица, ТИРЗ Гевгелија, ТИРЗ Радовиш и ТИРЗ Берово (Локација ТИРЗ Прилеп), 1 извршител за плата од 20.987 денари.

10. Помошник раководител на сектор за раководење, стопанисување и одржување на ТИРЗ Штип, ТИРЗ Виница, ТИРЗ Прилеп, ТИРЗ Делчево, ТИРЗ Струмица, ТИРЗ Гевгелија, ТИРЗ Радовиш и ТИРЗ Берово (Локација ТИРЗ Прилеп), 1 извршител за плата од 31.330 денари.

11. Помлад соработник – администратор на веб страна, Одделение за информатика и тековно инвестиционо одржување, Сектор за општи работи, информатика и тековно инвестиционо одржување, 1 извршител за плата од 20.987 денари.

12. Раководител на oдделение за внатрешна ревизија, 1 извршител за плата од 28.303 денари.

13. Помошник раководител на сектор за државна помош и контрола на извршување на договорите, 1 извршител за плата од 31.330 денари.

14. Раководител на одделение за спроведување на постапка за склучување на договор за доделување на државна помош, Сектор за државна помош и контрола на извршување на договорите, 1 извршител за плата од 28.303 денари.

15. Советник за контрола на условите за доделување на државна помош, Одделение за контрола на извршување на договорите за доделување на државна помош, Сектор за државна помош и контрола на извршување на договорите, 2 извршители за плата од 25.023 денари.

16. Виш соработник за контрола на исплата на државна помош, Одделение за контрола на извршување на договорите за доделување на државна помош, Сектор за државна помош и контрола на извршување на договорите, 2 извршители за плата од 23.257 денари.

17. Соработник за изготвување на документи за исплата на државна помош, Одделение за контрола на извршување на договорите за доделување на државна помош, Сектор за државна помош и контрола на извршување на договорите, 1 извршител за плата од 22.500 денари.

18. Виш соработник за подготовка на материјали за Влада, Одделение за спроведување на постапка за склучување на договор за доделување на државна помош, Сектор за државна помош и контрола на извршување на договорите, 2 извршители за плата од 23.257 денари.

Повеќе детали ТУКА.

Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без непосреден договор со редакцијата на еМагазин значи експлицитно прифаќање на условите за преземање, кои се објавени ОВДЕ.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

(Фото) Македонската балерина Гаштарска која учи во Бољшој, бренд-амбасадор на светски познатиот „Гришко“

Редакција

„Супертрејд“ го доби тендерот на општина Ѓорче Петров за набавка на масло за горење вреден 11,5 милиони денари

Никола Осило

Кардула прашува зошто Град Скопје не ги предал делата на Атина, собрани во хуманитарни цели

Редакција