еМагазин

Tag : Билјана Костовска

БАШ НИ Е ЌЕФ

Се отвори Центар за медицински иновации во Македонија

Редакција
Минатата недела во Скопје се отвори Мединнова, центар за медицински иновации во Македонија. Центарот е дизајниран за лекари, професори, експерти, инженери, студенти по медицина, кои...