еМагазин

Tag : Луна Поп-Костова

Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Потребни сме ѝ на Луна Поп-Костова, за да застане на нозе

Редакција
Луна Поп-Костова е родена со асфикција на мозокот и се здобива со дијагноза спастична церебрална кватриплегија G-80.9. Во последните две години се бореше со сколиоза...