еМагазин

Tag : македонска култура

МАКЕДОНСКО ТОП СТОРИИ

„Денови на македонската литература“ на Филолошкиот факултет при УКИМ

Редакција
Оваа недела, Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје ќе ја посвети на македонската литература, информираат од таму. Во организација...