еМагазин

Tag : Македонскиот олимписки комитет

Спорт

Финансиска и логистичка поддршка за македонскиот олимписки спорт од меѓународните олимписки организации

Редакција
Македонскиот спорт ќе добие поддршка во спортска техника и опрема од различни меѓународни спортски федерации со цел што поуспешна организација на Европските младински олимписки игри...