еМагазин

Tag : Маринис Стратопулос

Бизнис

Маринис Стратопулос реизбран за член на НО на Стопанска банка Скопје

Редакција
Од Стопанска банка АД Скопје преку Македонската берза информираат дека со Решение, гувернерот на Народна банка издал претходна согласност за повторното именување на Маринис Стратопулос...