еМагазин

Tag : Марија Бабуновска

БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

Неврологот Марија Бабуновска, меѓу победниците на 10. Меѓународни Медис награди за медицински истражувања

Редакција
Во Националната галерија на Словенија во Љубљана беа прогласени победниците на Меѓународните Медис награди за медицински истражувања, кои десетта година по ред ги наградуваат извонредните...
ТОП СТОРИИ Убава приказна

Бабуновска: Епилепсијата е многу повеќе од контрола на напади, коскеното здравје не треба да биде запоставено

Силвана Жежова
Неврологот Марија Бабуновска е меѓу финалистите на 10. Меѓународни Медис награди за медицински истражувања.Комисијата евалуирала 242 научно-истражувачки трудови, од кои 148 апликации ги исполниле строгите...
БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

Неврологот Марија Бабуновска е меѓу финалистите на 10. Меѓународни Медис награди за медицински истражувања

Редакција
Меѓународната стручна комисија на конкурсот Меѓународни Медис награди за медицински истражувања, International Medis Awards for Medical Research, ја заврши евалуацијата на 242 научно-истражувачки трудови, од...