еМагазин

Tag : Маја Костовска

БАШ НИ Е ЌЕФ

Лајонсите прегледаа повеќе од 30.000 деца за вид

Редакција
Повеќе од 30.000 деца од предшколска возраст, во минативе шест години, минаа низ скрининг прегледи за вид благодарение на неколкугодишната активност на членовите на Лајонс...