еМагазин

Tag : операциони сали

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Oперационите сали ќе почнат со работа со користење на надворешни компресори

Редакција
Од Министерството за здравство (МЗ) информираа дека заменик министерката за здравство Маја Манолева донела наредба операционите сали во хируршките клиники при Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ да...