еМагазин

Tag : Саем за наука

БАШ НИ Е ЌЕФ

Македонија2025 го организираше третиот Саем за наука: Дел од проектот „Науката и Јас“

Редакција
Во име на Македонија2025 и Џонсон Мети Програмата за влијание на заедницата „Науката и Јас“ ни преставува задоволство да Ве информираме дека денеска се одржа...