еМагазин

Tag : Татјана Тушар

Интервју ТОП СТОРИИ

Потребата од здравствен персонал во Словенија отвора можности за вработување на кадри од регионот и од Македонија

Редакција
Татјана Тушар е дел од менаџментот на „Сплошна Болница Јесенице“ (Општа болница Јесенице), Словенија, и со неа разговараме за актуелните состојби во јавниот здравствен систем,...