еМагазин

Tag : ЈП Струмица транспорт

Бизнис ТОП СТОРИИ

ЈП Струмица транспорт склучи договор со Аутомакедонија вреден 6,9 милиони евра

Редакција
Јавното сообраќајно претпријатие Струмица транспорт Струмица, склучи договор за набавка на електрични автобуси за јавен превоз (финансиски лизинг) со друштвото за внатрешен и надворешен промет...