еМагазин

Tag : 1 ТВ ДООЕЛ Скопје

Бизнис

Агенцијата за медиуми го испитува сопствеништвото на телевизијата 1ТВ

Редакција
Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиуми (АВМУ) поведува постапка против 1ТВ поради наводно скриено сопствеништво, објави Макфакс. На утрешната седница на дневен ред е ставено разгледување на...