еМагазин

Tag : Абу Даби

Свет

„Виз ер“ најави основање на „Виз ер Абу Даби“

Редакција
„Виз ер холдинг“ најзелената авиокомпанија во Европа и најголемата ниско-буџетна авиокомпанија во Централна и Источна Европа, денес најави дека склучиле договор за основање на „Виз...