еМагазин

Tag : АД за станбен и деловен простор

Бизнис ТОП СТОРИИ

АД за изградба и стопанисување со станбен простор вработува 17 лица, плата до 38.900 денари

Никола Осило
Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката Скопје распиша оглас за вработување на 17 работници
Бизнис ТОП СТОРИИ

АД за станбен и деловен простор без оглас се договори со „Декон-ком“ за непредвидени работи на објектот Државни институции

Редакција
Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката – Скопје во постапка со преговарање без претходно