еМагазин

Tag : Јадранка Костова

Македонија

Јадранка Костова и Александар Чомовски дел од тимот на телевизијата 1ТВ

Редакција
Новинарите Јадранка Костова и Александар Чомовски, ќе бидат дел од тимот на телевизијата 1ТВ, информира телевизијата. Тие ќе бидат во улога на домаќини на денот, дел...