еМагазин

Tag : Агенција за супервизија на осигурувањето

ЖИВОТ

Од болницата „8 Септември“ апелираат граѓаните кои бараат медицинска помош, да даваат точни информации

Редакција
ГОБ „8 Септември“ апелира до сите граѓани кои доаѓаат за пружање здравствена помош/заштита во институцијата, да даваат вистинити податоци. „Во однос на епидемиолошкиот прашалник кој...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за супервизија на осигурувањето вработува три лица, плата до 41.611 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 3 државни службеници во Агенцијата за супервизија на осигурување. Се бараат кандидати за советници и соработник. Платата...