еМагазин

Tag : Агенција за вработување

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Семос“ го доби тендерот на Агенцијата за вработување за обука вреден 389.000 евра

Никола Осило
Агенцијата за вработување по распишаниот тендер за набавка на посебни услуги – услуги за обукa за напредни вештини од областа на информациските технологии склучи договор...
Бизнис

„А1 Македонија“ го доби тендерот на Агенцијата за вработување за телефонски услуги вреден 30.000 евра

Никола Осило
Агенцијата за вработување на РСМ по распишаниот тендер за набавка на телефонски услуги во јавна мобилна комуникациска мрежа за потребите на Агенцијата за вработување склучи...
Бизнис

„А1 Македонија“ го доби тендерот на Агенцијата за вработување за фиксна теефонија вреден 28.700 евра

Никола Осило
Агенција за вработување по распишаниот тендер за набавка на телефонски услуги на фиксна локација за потребите на Агенцијата за вработување склучи договор со друштвото за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за вработување вработува раководители во неколку градови, плата од 28.277 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на пет јавни службеници во Агенција за вработување на Република Северна Македонија. Се бараат кандидати за раководители во...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Телесмарт Телеком“ го доби тендерот на Агенцијата за вработување за телекомуникациски услуги „тежок“ 374.000 евра

Никола Осило
Агенцијата за вработување на РМ  по распишаниот тендер за набавка на услуги за пренос на податоци (широко-појасен пристап на интернет) за потребите на Агенцијата склучи...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за вработување вработува 14 раководители, плата од 28.277 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 14 раководители во Агенцијата за вработување. Се бараат кандидати за раководители во центрите за вработување во Свети...