еМагазин

Tag : акт

Македонија

Нема ризик од конкретен терористички акт во државата, вели Спасовски

Редакција
Македонија и Европската Комисија денеска во Брисел потпишаа заеднички акциски план во делот на борбата против тероризмот. Иако нашата земја не се соочува со конкретен...