еМагазин

Tag : алатка

Македонија

Владините функционери ги намалиле трошоците за 26 проценти

Редакција
Според податоците што произлегуваат од мониторингот со помош на алатката за отчетност и транспарентност, Владата во четвртиот циклус од своето владеење, односно во периодот од...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Инфлуенсери: Нова маркетинг „алатка“ на компаниите

Редакција
Менаџери во истакнати компании од областа на маркетингот и комуникациите од Адриатик регионот, ПР експерти, ТВ лица и инфлуенсери ги споделија своите знаења и искуства...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Колку пари на граѓаните потрошил премиерот Заев на ресторани и хотелско сместување

Редакција
Премиерот Зоран Заев најмногу пари потрошил на угостителски услуги преку мензи, ресторани и бифеа во рамките на институциите, 2.279.130 денари за периодот јуни-ноември 2018 година, покажува...