еМагазин

Tag : Александар Матовски

ЖИВОТ

Амбициозниот Цако стана дел од тимот на Град Скопје

Редакција
Александар Матовски, познат како Цако, од денеска е дел од тимот на Град Скопје. Тој ќе биде ангажиран во Одделението за социјална, детска и здравствена...