еМагазин

Tag : All inclusive

Балкан

Турција ќе го укинува системот „All inclusive“ во хотелите

Редакција
Туристичкиот сектор во Турција ја разгледува можноста за напуштање на системoт „All Inclusive“, објави Хуриет, повикувајќи се на Здружението на трговци и занаетчии. Според податоците