еМагазин

Tag : Американ Колеџ

БАШ НИ Е ЌЕФ

Голем интерес на младите на Отворениот ден на Универзитет Американ колеџ Скопје

Редакција
Околу 500 средношколци од целата земја присуствуваа на Отворениот ден на Универзитетот Американ Колеџ Скопје (УАКС). Младите покажаа голем интерес за програмите на Американ Колеџ...
БАШ НИ Е ЌЕФ

На 10. мај Отворен ден на Универзитет Американ Колеџ Скопје

Редакција
Младите кои трагаат по модерно високо образование преку кое ќе станат конкурентни поединци со врвни вештини имаат одлична можност да го постигнат тоа со продолжување...