еМагазин

Tag : Андреј Пленковиќ

БЕНЧМАРК

Хрватскиот премиер Пленковиќ: Огромен број земји се за старт на преговори со Македонија и Албанија

Редакција
Јасно се заложивме за отворање на преговори и со Северна Македонија и со Албанија. Огромен број земји го дели тој став, но за жал поради...