еМагазин

Tag : Андреј Жерновски

Македонија

Македонија црпеше искуства од Кина за справување со корона вирусот

Редакција
Денеска, во рамки на активностите на процесот за соработка меѓу Кина и земјите од Централна и Источна Европа, познат како “17+1”, се одржува видео-конференција, преку...
Македонија

Андреј Жерновски ја напушти салата за време на говорот на Иванов во ОН

Редакција
Заменик-министерот за надворешни работи Андреј Жерновски ја напуштил салата на Обединетите нации за време говорот на претседателот Ѓорге Иванов. „Ја напуштив салата на ОН за...