еМагазин

Tag : Анета Стојановска

БЕСПАРИЦА

Пазарџиите од 1 јануари ќе треба да плаќаат по 60 евра за лиценца

Редакција
Од 1 јануари 2019 година пазарџиите ќе треба да почнат да се снабдуваат со лиценци, согласно имплементацијата на Законот за зелени пазари, со што ќе