еМагазин

Tag : Антикорупциска комисија

МОЈ СТАВ ТОП СТОРИИ

Аџанак баџанак: Килав старт на Антикорупциската комисија

Никола Осило
Власта и опозицијата ги прекршија сите рокови и едвај се усогласија за начинот на избор на новите членови на Државната комисија за спречување на корупцијата
Политика

Утврден составот на новата Актикорупциска комисија, Билјана Ивановска предложена за претседателка

Никола Осило
Комисијата за прашања на изборите и именувањата на денешната седница едногласно ја утврди предлог листата за именување на претседател и членови на Државната комисија за