еМагазин

Tag : антракс

Бизнис

Од антракс во Кичевско угинаа неколку животни, заразени луѓе нема

Редакција
Сите потребни мерки за справување со болеста антракс во селото Долно Строгомиште во Кичевско се преземени. Засега болеста е детектирана само кај едно одледувалиште, а...