еМагазин

Tag : Јасмин

ЖИВОТ

Наградата за публицистика и новинарство „Јасмин“ нема да се додели, ниту еден од кандидатите не го добил потребното мнозинство гласови

Редакција
Ниту еден од пријавените кандидати нема да ја добие државната награда „Мито Хаџи Василев-Јасмин” за 2019 година, одлучи Одборот за оваа награда која се доделува...