еМагазин

Tag : Јасмина Цветаноска

Бизнис ТОП СТОРИИ

Јасмина Цветаноска избрана за генерална директорка на „Лотарија на Македонија“

Никола Осило
„Лотарија на Македонија“ АД Скопје преку Македонска берза известува дека за извршен член на Одборот на директори- Генерален извршен директор е избрана Јасмина Цветаноска. ПОВРЗАНИ...
Бизнис

Штерјо Наков и Јасмина Цветаноска избрани за членови на Одборот на директори на „Лотарија на Македонија“

Никола Осило
Собранието на акционери на Лотарија на Македонија на својата седница одржана на ден 16.05.2019 година донесе одлука за членови на Одборот на директори на компанијата...
Бизнис

Зоран Здравев на местото на Јасмина Цветаноска во Одборот на директори на „Европа“

Никола Осило
„Европа“ АД Скопје преку Македонската берза известува дека на Собранието на акционери одржано на 6 мај 2019 година бил констатиран престанок на функцијата неизвршен член...